Bli vår partner!

“Mot väpnat våld i Sverige” samlar politiker, tjänstepersoner, civilsamhällesaktörer och NGO-representanter från norr till söder. Nu söker vi företag och organisationer som vill ta chansen att visa upp sig för konferensbesökarna genom att bli konferenspartner eller utställare. 

Vill ditt företag bli utställare eller konferenspartner? Kontakta oss på ingrid.haraldsson@piku.se eller +46 733 53 00 94. 

Visa att ni bryr er

Skaffa kontakter

Ta ställning

Utställare

Under konferensen får ett begränsat antal företag chansen att ställa ut och marknadsföra sig för besökarna. Vi kommer att ge denna möjlighet till företag i olika branscher, så att varje utställare ensamt representerar sin bransch – ett ypperligt tillfälle att öka kännedomen om ert varumärke och skaffa nya kunder utan konkurrens!

Konferens-partner

Konferenspartner

Vill ni synas extra mycket under konferensen – på scen, i pauser och med ett inslag i själva programmet? Vi har plats för en huvudpartner samt ett antal platser för övriga partners. 

Som konferenspartner gör ni det möjligt för oss att sänka biljettpriset för små initiativ och enskilda aktivister som inte har möjlighet att betala fullpris. Därmed stöttar ni små organisationer och eldsjälar som brinner för ett livsviktigt ämne.

Vi har tre nivåer av partnerskap ni kan välja mellan. Se dem här.

Kontakt

“Mot Väpnat Våld i Sverige” arrangeras av utbildningsföretaget Piku som en del av konferenskonceptet BraveTalk.
Vill du besöka konferensen, bli sponsor/utställare eller vill du medverka som talare? Hör av dig!

För frågor om partnerskap eller utställningsplats, kontakta:

Ingrid Haraldsson
ingrid.haraldsson@piku.se
+46 733 53 00 94

För övriga frågor om konferensen och programmet, kontakta: 

Yi-Wen Chen
yi-wen.chen@piku.se