Partners

Mot väpnat våld i Sverige samlar politiker, tjänstepersoner, civilsamhällesaktörer och NGO-representanter från norr till söder. Det är en utmärkt chans för företag och organisationer att visa upp sig för konferensbesökarna genom att bli konferenspartner eller utställare!

Våra partners mot väpnat våld i Sverige:

Baspaketet för alla partnerskap:

Huvudpartner

Som huvudpartner får ni allt i baspaketet, men också:

• 15 min talartid i programmet
• Material på scen under båda dagarna
• Bildspel på storskärm under middagen
• Fullt tillträde till dagsprogrammen inkl. mingel och middag för 4 personer
• Synlighet i vår digitala sändning av konferensen (t.ex. logotyp eller annons)
• Goodiebags till deltagarna
• Synlighet i 2 av våra utskick till ca 22.000 beslutsfattare i landets kommuner & regioner
100.000:-

Partner, nivå 1

Partners på nivå 1 får baspaketet, plus:

• Tillträde till dagsprogrammet för 4 personer, inkl. mingel, trerättersmiddag och underhållning
• Synlighet i 2 av våra utskick till ca 22.000 beslutsfattare i landets kommuner & regioner
50.000:-

Partner, nivå 2

Partners på nivå 2 får hela baspaketet, inklusive:

• Tillträde till dagsprogrammet för 2 personer, inkl. mingel, trerättersmiddag och underhållning
30.000:-
Porträttbild på Ingrid Haraldsson, VD för Piku

Vill du veta mer?

Kontakta mig så pratar vi vidare om en utställnings- eller partnerlösning för dig!

Ingrid Haraldsson, VD för Piku ingrid.haraldsson@piku.se
+46 733 53 00 94

❞Brottsofferjouren är en politiskt och religiöst obunden ideell organisation som ger stöd till brottsoffer, vittnen och anhöriga. Det spelar ingen roll vem du är eller vilket brott du har utsatts för. 

Brottsutsatta kan vara anonyma i kontakten med Brottsofferjouren, stödet är kostnadsfritt, vi har tystnadslöfte och ingen polisanmälan krävs. Vi har omkring 70 lokala jourer runtom i landet med sammanlagt cirka 1 300 volontärer. Våra volontärer har genomgått en 30 timmar lång utbildning samt praktik. Varje år ger Brottsofferjouren stöd till cirka 70 000 brottsdrabbade. Grunden i vårt arbete är FN:s deklaration om mänskliga rättigheter, där alla människors lika värde och rättigheter slås fast.

Vi erbjuder:

  • Medmänskligt stöd av någon som lyssnar och förstår.
  • Information om polisanmälan, rättsprocess och ersättningsfrågor.
  • Stöd vid eventuell rättegång.
  • Hjälp i kontakt med myndigheter och försäkringsbolag.
  • Genom Stöd på eget språk kontakt med volontärer som talar över 20 olika språk.❞
non-violence project: brains no bullets

Non-violence project är partner till Mot väpnat våld i Sverige.

❝NVPs vision är att få slut på våldet. Vi är övertygade att du och alla andra besitter kraften att göra något bra av livet och samtidigt påverka andra positivt. Vi inspirerar, motiverar och engagerar unga att genom utbildning förstå hur man löser konflikter utan våld. ❞

South Eastern and Eastern Europe Clearinghouse for the Control of Small Arms and Light Weapons (SEESAC) är ett samverkansinitiativ av Regional Cooperation Council (regionalt samarbetsråd) och United Nations Development Program (FN:s utvecklingsprogram, UNDP) som stöttar regeringarna i sydöstra och östra Europa med att främja och utveckla medborgarnas säkerhet genom att utöva kontroll av skjutvapen, motverka illegal vapenhandel och förbättra jämställdheten i säkerhetssektorn. 

SEESAC underlättar regionalt samarbete och bidrar till en verkningsfull, ansvarstagande och inkluderande säkerhetssektor. 

Ta reda på mer om deras arbete på deras hemsida och i sociala medier 

❝Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkedjor med över 200 unika hotell i Norden och Baltikum.

I över 25 år har vi utmanat status quo inom hotellbranschen, och vi lovar att fortsätta göra det. Det finns ingen standardgäst, och därför tror inte vi på standardhotell.

Missa inte rabatten!
Konferensen hålls på Quality Hotel View som är del av Nordic Choice-familjen. Du som deltar på plats får 15% rabatt på logi under konferensen om du mailar q.themill@choice.se eller ringer 040-374100 och uppger ”Bravetalk”. 

❝Klockor har länge varit associerade med status och tradition. TRIWA, en akronym för Transforming the Industry of Watches, vill använda klockors symboliska värde och placering för något viktigare och skapa moderna statement-symboler istället för traditionella statusprylar. 

Genom att designa klockor med historier som överskrider gränser för stil, trender och status, hoppas vi på att lyfta viktiga samhällsfrågor för vår tid. Vi är medvetna om att vi inte räddar världen med våra klockor, men vi ser oss själva som utmanare av normer och innovatörer i en industri som måste utvecklas. Det är dags för förändring. 

Vi jobbar med innovativa material, organisationer och ambassadörer som bryr sig om att göra världen lite bättre. Detta kallar vi Time for Change. Våra klockor designas i vår kreativa studio i Stockholm med målet att starta dialoger och berätta historier som består.

Humanium Metal by IM förvandlar skjutvapen till fredliga handelsvaror. Humanium Metal är ett initiativ av den antirasistiska och feministiska organisationen IM Swedish Development Partner och är skapat för att göra ett bestående avtryck i att stoppa det globala skjutvapenvåldet. 

Humanium Metal samarbetar med kommuner i vapenvåldsdrabbade länder för att förstöra illegala beslagtagna eller inlämnade vapen. IM omvandlar dessa vapen till Humanium, ett högkvalitativt rostfritt stål som i samarbete med betrodda företag används för att producera ett brett utbud av handelsvaror. Vinsterna återinvesteras direkt i civilsamhället i de mest drabbade länderna och stöttar initiativ som arbetar med vapenvåldets alla konsekvenser.