Delta

Malmö

Quality Hotel View
Hyllie stationsväg 29
215 32 Malmö

3–4 november 2021

Hur vill du delta?

På plats

5700kr

exklusive moms

Digitalt

3300kr

exklusive moms

För NGOs*

2700kr

exklusive moms

*För dig som representerar en organisation eller ett initiativ som arbetar mot skjutvapenvåld. 

Vi vill att du ska kunna vara med och bidra till en bred och givande konferens, även om du kanske inte har möjlighet att betala fullpris. Kontakta oss och berätta varför du vill delta, så hittar vi en lösning för dig.

Du behöver inte vara orolig, eftersom:

➤ Hotellet där konferensen äger rum, Quality Hotel View, har en Safe Stay-policy som inbegriper noggranna hygien- och säkerhetsåtgärder. Läs mer här.

➤ Om corona-läget förvärras så att vi inte kan vara på plats i november, kommer du kunna byta till en digital biljett eller få pengarna tillbaka.

Konferensen hålls på Quality Hotel View som är del av Nordic Choice-familjen, vår konferenspartner. Du som deltar på plats får 15% rabatt på logi under konferensen om du mailar q.themill@choice.se eller ringer 040-374100 och uppger “Bravetalk”.

Delta på plats

Du som vill ha hela upplevelsen kommer trivas bäst på plats! Förutom att lyssna på intressanta föreläsningar, deltar du i break out- och open space sessions där du kan fördjupa dig i det just du är intresserad av. Dessutom är det en unik chans att träffa andra deltagare och våra fantastiska talare, som du kan lära känna lite extra under pauser, mingel och middagen den första kvällen.

Hotellrum bokas och betalas individuellt av gästen med kort på plats. Rummen bokas genom att maila till q.view@choice.se eller ringa till 040 374100, tryck 4 för paket och specialbokningar. Vid bokning ska bokningsnummer 2110GR020586 och bokningskod Piku AB uppges. Kostnadsfri avbokning senast kl 16.00 på ankomstdagen.

Delta digitalt

Som digital deltagare får du friheten i att själv välja var du befinner dig. Du får ta del av alla föreläsningar under konferensen med våra fantastiska talare.

Tyvärr ingår inte att delta i våra open space – och break out sessions, och du missar även mingel och middagen på plats. Att delta digitalt passar därför bäst för dig som  vill lyssna, men inte umgås och diskutera. 

Kontaktformulär

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i detta formulär så återkommer vi till dig om din fundering. 

Du kan också höra av dig till oss!

För allmänna frågor om konferensen, kontakta:
Yi-Wen Chen, projektledare
yi-wen.chen@piku.se

För frågor om partnerskap eller utställningsplats, kontakta:
Ingrid Haraldsson, VD för Piku
ingrid.haraldsson@piku.se
+46 733 53 00 94