Malmö Tigers skapar rubriker

2021 ser lovande ut för Malmö Tigers Wrestling Team i Rosengård.

Brottarklubbens arbete för att ge ungdomar en social gemenskap och ett alternativ till gängkriminalitet är inte lätt – men det får också positiv uppmärksamhet i media, och allt fler vill stötta föreningen. 

Bland annat har Sydsvenskan nyligen skrivit om klubben och utmaningarna som medlemmarna och ordförande Sigrun Sigurdsson möter. Klicka på artiklarna nedan för att läsa vidare.

Sigrun Sigurdsson som är ny ordförande för Malmö Tigers Wrestling Team kommer dessutom att delta på konferensen i november och berätta mer om föreningens arbete (läs mer i konferensprogrammet). Tills dess hoppas vi att utsikterna för resten av året blir lika goda som de är nu!

Omslag till rapporten Women in violent extremism in sweden

Kvinnor i våldsbejakande extremism

Våldsbejakande extremism är inte så fullkomligt mansdominerat som man kan tro, enligt en ny rapport från Nordiska Ministerrådet. Rapporten beskriver hur kvinnor i olika extremistiska läger i Sverige kan ha en mer aktiv roll i brottsliga aktiviteter än vad man tidigare har antagit.

Läs mer »
Mot väpnat våld i Sverige

Pressmeddelande 7 juni

Kan modiga samtal, internationella perspektiv och praktiska lösningar stoppa skjutvapenvåldet? Det är huvudfrågan för den kommande konferensen Mot väpnat våld i Sverige, i november 2021.

Läs mer »

Kontaktformulär

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i detta formulär så återkommer vi till dig om din fundering. 

Du kan också höra av dig till oss!

För allmänna frågor om konferensen, kontakta:
Yi-Wen Chen, projektledare
yi-wen.chen@piku.se

För frågor om partnerskap eller utställningsplats, kontakta:
Ingrid Haraldsson, VD för Piku
ingrid.haraldsson@piku.se
+46 733 53 00 94