Malmö Tigers skapar rubriker

2021 ser lovande ut för Malmö Tigers Wrestling Team i Rosengård.

Brottarklubbens arbete för att ge ungdomar en social gemenskap och ett alternativ till gängkriminalitet är inte lätt – men det får också positiv uppmärksamhet i media, och allt fler vill stötta föreningen. 

Bland annat har Sydsvenskan nyligen skrivit om klubben och utmaningarna som medlemmarna och ordförande Sigrun Sigurdsson möter. Klicka på artiklarna nedan för att läsa vidare.

Sigrun Sigurdsson som är ny ordförande för Malmö Tigers Wrestling Team kommer dessutom att delta på konferensen i november och berätta mer om föreningens arbete (läs mer i konferensprogrammet). Tills dess hoppas vi att utsikterna för resten av året blir lika goda som de är nu!

Mot väpnat våld i Sverige

Pressmeddelande 7 juni

Kan modiga samtal, internationella perspektiv och praktiska lösningar stoppa skjutvapenvåldet? Det är huvudfrågan för den kommande konferensen Mot väpnat våld i Sverige, i november 2021.

Läs mer »

Vad är väpnat våld?

Vapenvåldet är ett hinder för hållbar utveckling runt om i världen med stora mänskliga, sociala och ekonomiska kostnader. I Sverige blir det allt vanligare, trots att vi är ett av de mest demokratiska länderna i världen och har stränga vapenlagar.

Läs mer »