Malmö Tigers skapar rubriker

2021 ser lovande ut för Malmö Tigers Wrestling Team i Rosengård.

Brottarklubbens arbete för att ge ungdomar en social gemenskap och ett alternativ till gängkriminalitet är inte lätt – men det får också positiv uppmärksamhet i media, och allt fler vill stötta föreningen. 

Bland annat har Sydsvenskan nyligen skrivit om klubben och utmaningarna som medlemmarna och ordförande Sigrun Sigurdsson möter. Klicka på artiklarna nedan för att läsa vidare.

Sigrun Sigurdsson som är ny ordförande för Malmö Tigers Wrestling Team kommer dessutom att delta på konferensen i november och berätta mer om föreningens arbete (läs mer i konferensprogrammet). Tills dess hoppas vi att utsikterna för resten av året blir lika goda som de är nu!

tre studenter samarbetar

Vinnarna av studenttävlingen

Inför Mot väpnat våld i Sverige utlyste vi en tävling för studenter som hade idéer på hur vi kan stoppa skjutvapenvåldet. Här kan du möta studenterna bakom de 3 vinnande bidragen!

Läs mer »
samtidspodden

Vi gästar Samtidspodden!

I veckan fick vi äran att gästa Samtidspodden och berätta om konferensen Mot väpnat våld i Sverige! Ungefär 15 minuter in kan du lyssna på Ingrid som berättar om bakgrunden till att vi arrangerar konferensen och hur hon ser på sitt samhällsansvar som företagare.

Läs mer »
Ambassadör Yao

Intervju med Vincent Chin-Hsiang Yao

Taiwan räknas som världens näst säkraste land och har mycket låga nivåer av brottslighet. Vad beror detta på, och kan Sverige lära något av Taiwan? För att få svar på detta besökte vi Taipei Mission in Sweden för ett samtal med ambassadör Vincent Chin-Hsiang Yao.

Läs mer »