Mot väpnat våld
i Sverige

Konferensen med många perspektiv

Väpnat våld är ett globalt problem som förstör tusentals liv varje år och Sverige måste möta denna utmaning precis som alla andra. Men ingen kan stoppa våldet ensam, och därför måste vi tillsammans söka efter modiga och proaktiva lösningar som gynnar alla.

Med konferensen Mot väpnat våld i Sverige vill vi inspirera politiker och tjänstepersoner att ta ansvar för det som är viktigt, och samtidigt ge ny energi till alla som kämpar för att förbättra och stärka vårt samhälle.

Möts vi där?

 

Vi ses i Malmö 3-4 november!

På plats

4700:-

Digitalt

3300:-

Lokalt initiativ

2700:-

Alla priser anges exklusive moms

Är du aktivist eller driver du ett mindre initiativ/en mindre organisation om detta ämne?

Vi vill att du ska kunna vara med och bidra till en bred och givande konferens, även om du kanske inte har möjlighet att betala fullpris. Kontakta oss och berätta varför du vill delta, så hittar vi en lösning för dig.

Bortom prestige och politik

Vi vill se bortom politisk prestige och prioriterar istället fakta, forskning, samarbete och problemlösning.

Brett talarspektrum

Du får träffa talare från många platser och intresseområden, allt från politiker och tjänstepersoner till poliser, civilsamhällesaktörer och forskare.

Dialog, inte monolog

Konferensen gör det lätt att utbyta idéer och lösningar med andra. När våra talare gått av scenen får du t.ex. träffa dem i mindre grupper för att fördjupa samtalet.

För problemlösning

Konferensen är till för att vi tillsammans ska hitta proaktiva lösningar som gynnar alla och kan bli verklighet på din hemmaplan.

Kontakt

“Mot Väpnat Våld i Sverige” arrangeras av utbildningsföretaget Piku som en del av konferenskonceptet BraveTalk.

Yi-Wen Chen

Yi-Wen Chen är projektledare för konferensen. Hon har en kandidatexamen i freds-och konfliktstudier från Malmö Universitet och brinner nu för att minska det skjutvapensrelaterade våldet i samhället. 2019 gjorde hon studiebesök i El Salvador, där hon studerade gängkriminalitet och vapenrelaterat våld. Det hon såg där är inte något vi vill se i Sverige, och därför har hon tagit initiativet till denna konferens.

För allmänna frågor om konferensen och programmet, kontakta: 

Yi-Wen Chen
yi-wen.chen@piku.se

För frågor om partnerskap eller utställningsplats, kontakta:

Ingrid Haraldsson
ingrid.haraldsson@piku.se
+46 733 53 00 94